Kesan latihan kalistenik dan latihan kalistenik gabungan aerobik terhadap parameter obesiti dalam kalangan pelajar perempuan yang mengalami masalah obesiti di Universiti Pendidikan Sultan Idris - Sakinah Mohd Hassan (Tanjong Malim, 2022)
Kesan latihan kalistenik dan latihan kalistenik gabungan aerobik terhadap parameter obesiti dalam kalangan pelajar perempuan yang mengalami masalah obesiti di Universiti Pendidikan Sultan Idris by Sakinah Mohd Hassan