Kesan program latihan litar aerobik selama 6 minggu terhadap kecergasan fizikal guru-guru pelatih institut perguruan - Teh, Sonny Eng Chong (Tanjong Malim, 2007)
Kesan program latihan litar aerobik selama 6 minggu terhadap kecergasan fizikal guru-guru pelatih institut perguruan by Teh, Sonny Eng Chong