Seni catan sebagai medium penghayatan kendiri terhadap keindahan bandar Kuantan - Muhammad Fakhrie Amin Robidin Fadzilah (Tanjong Malim, 2023)
Seni catan sebagai medium penghayatan kendiri terhadap keindahan bandar Kuantan by Muhammad Fakhrie Amin Robidin Fadzilah