Manfaat sensori terhadap semua peringkat umur melalui reka bentuk landskap The Sensory Park: Play For All di persekitaran Kampus Sultan Azlan Shah, UPSI - Sharifah Nur Ayuni Syed Nizamuddin (Tanjong Malim, 2023)
Manfaat sensori terhadap semua peringkat umur melalui reka bentuk landskap The Sensory Park: Play For All di persekitaran Kampus Sultan Azlan Shah, UPSI by Sharifah Nur Ayuni Syed Nizamuddin