Hubungan gaya pembelajaran, kemahiran belajar dan pencapaian bahasa Malaysia dalam kalangan pelajar tingkatan empat - Abd Rahman Ismail (Tanjong Malim, 2009)
Hubungan gaya pembelajaran, kemahiran belajar dan pencapaian bahasa Malaysia dalam kalangan pelajar tingkatan empat by Abd Rahman Ismail