Hubungan penggunaan e-pembelajaran dengan kompetensi komunikasi pelajar di Universiti Malaysia Terengganu - Che Hasniza Che Noh (Tanjong Malim, 2022)
Hubungan penggunaan e-pembelajaran dengan kompetensi komunikasi pelajar di Universiti Malaysia Terengganu by Che Hasniza Che Noh