Kesan latihan pliometrik terhadap tahap ketangkasan di kalangan pelatih Institut Perguruan - Ahmadi Amnan (Tanjong Malim, 2007)
Kesan latihan pliometrik terhadap tahap ketangkasan di kalangan pelatih Institut Perguruan by Ahmadi Amnan