Membantu kefahaman tatabahasa Vinaittokai bagi pelajar tingkatan enam dengan menggunakan kaedah pembelajaran Asynchronous Vinaittokai Arivom - Sharan Suklam Ahtma Lingam (Tanjong Malim, 2023)
Membantu kefahaman tatabahasa Vinaittokai bagi pelajar tingkatan enam dengan menggunakan kaedah pembelajaran Asynchronous Vinaittokai Arivom by Sharan Suklam Ahtma Lingam