Analisis darjah kesahan dan kebolehpercayaan instrumen sikap guru pelatih terhadap pentaksiran pendidikan - Suppian Zahari, Ahmad Jamil, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Analisis darjah kesahan dan kebolehpercayaan instrumen sikap guru pelatih terhadap pentaksiran pendidikan by Suppian Zahari, Ahmad Jamil,