Sistem perakaunan berkomputer UIMS/FIS dalam pengurusan kewangan di Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tanjong Malim, Perak - Sayed Muhd Arif Sayed Yahya (Tanjong Malim, 2010)
Sistem perakaunan berkomputer UIMS/FIS dalam pengurusan kewangan di Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tanjong Malim, Perak by Sayed Muhd Arif Sayed Yahya