Analisis metod fatwa Jawatankuasa Fatwa Negeri Perak terhadap fatwa-fatwa dari tahun 2007 hingga 2014 - Muhammad Nazirul Mohd Sabri (Tanjong Malim, 2019)
Analisis metod fatwa Jawatankuasa Fatwa Negeri Perak terhadap fatwa-fatwa dari tahun 2007 hingga 2014 by Muhammad Nazirul Mohd Sabri