Kesan penggunaan PBM (PBL) terhadap pencapaian dan motivasi pelajar dalam Kimia tingkatan empat - Nor Hasimah Ismail (Tanjong Malim, 2009)
Kesan penggunaan PBM (PBL) terhadap pencapaian dan motivasi pelajar dalam Kimia tingkatan empat by Nor Hasimah Ismail