Hubungan di antara ciri-ciri keusahawanan dengan aspirasi keusahawanan pelajar generasi Felda - Mohd Sazali Ali (Tanjong Malim, 2011)
Hubungan di antara ciri-ciri keusahawanan dengan aspirasi keusahawanan pelajar generasi Felda by Mohd Sazali Ali