Hubungan di antara orientasi matlamat dan tahap kebimbangan di antara atlit Bola Sepak, Ragbi dan Bola Jaring - Frederick Josue@Mohd Fadhil Abdullah (Tanjong Malim, 2007)
Hubungan di antara orientasi matlamat dan tahap kebimbangan di antara atlit Bola Sepak, Ragbi dan Bola Jaring by Frederick Josue@Mohd Fadhil Abdullah