Representasi budaya etnik rungus menerusi ekplorasi reka bentuk Sculpture Furniture - Nurhafizah Amir Nordin (Tanjong Malim, 2023)
Representasi budaya etnik rungus menerusi ekplorasi reka bentuk Sculpture Furniture by Nurhafizah Amir Nordin