Janaan kerangka model emosi watak protagonis wanita berkeluarga bekerja berdasarkan analisis emosi dalam novel popular dan realiti - Nur Atiq Syahirah Che Baharudin (Tanjong Malim, 2022)
Janaan kerangka model emosi watak protagonis wanita berkeluarga bekerja berdasarkan analisis emosi dalam novel popular dan realiti by Nur Atiq Syahirah Che Baharudin