Pengaruh pendidikan keusahawanan dan keupayaan keusahawanan terhadap hasrat keusahawanan pelajar Kolej Poly Tech MARA Bangi - Nurathirah Abdul Ghafar (Tanjong Malim, 2022)
Pengaruh pendidikan keusahawanan dan keupayaan keusahawanan terhadap hasrat keusahawanan pelajar Kolej Poly Tech MARA Bangi by Nurathirah Abdul Ghafar