Elemen Falsafah Pendidikan Kesusasteraan Melayu dalam teks moden Tingkatan Empat dan Lima - Elavarassan Suppiah (Tanjong Malim, 2022)
Elemen Falsafah Pendidikan Kesusasteraan Melayu dalam teks moden Tingkatan Empat dan Lima by Elavarassan Suppiah