Penilaian program pendidikan muzik Tentera Laut Diraja Malaysia menggunakan model CIPP - Baharin Baharom (Tanjong Malim, 2022)
Penilaian program pendidikan muzik Tentera Laut Diraja Malaysia menggunakan model CIPP by Baharin Baharom