Impak metodologi TRIZ terhadap penyelesaian masalah dalam kalangan pelajar komputeran - Nurkhuzaimah Fazreen Mohd Jalaluddin (Tanjong Malim, 2022)
Impak metodologi TRIZ terhadap penyelesaian masalah dalam kalangan pelajar komputeran by Nurkhuzaimah Fazreen Mohd Jalaluddin