Analisis Envakai Meyppatu (luahan rasa) dalam antologi cerpen Nama Saya Selvi - Nagoor Bhanu Mohamed Hassan (Tanjong Malim, 2022)
Analisis Envakai Meyppatu (luahan rasa) dalam antologi cerpen Nama Saya Selvi by Nagoor Bhanu Mohamed Hassan