Kesan pengaplikasian alat bantu mengajar pengaturcaraan kawalan logik (PLC) ke atas pencapaian akademik pelajar kursus motor elektrik Sekolah Vokasional di kawasan Aceh, Indonesia - Hendri Pratama (Tanjong Malim, 2022)
Kesan pengaplikasian alat bantu mengajar pengaturcaraan kawalan logik (PLC) ke atas pencapaian akademik pelajar kursus motor elektrik Sekolah Vokasional di kawasan Aceh, Indonesia by Hendri Pratama