Pidato hari ulang tahun kemerdekaan: kesan ucapan Sukarno terhadap dasar luar negara Indonesia 1962-1966 - Nur Azureen Rusli (Tanjong Malim, 2022)
Pidato hari ulang tahun kemerdekaan: kesan ucapan Sukarno terhadap dasar luar negara Indonesia 1962-1966 by Nur Azureen Rusli