Pengaruh budaya organisasi, pengurusan kualiti menyeluruh (TQM) dan orientasi keusahawanan terhadap prestasi perusahaan herba di Indonesia - Prayudi Harianto (Tanjong Malim, 2022)
Pengaruh budaya organisasi, pengurusan kualiti menyeluruh (TQM) dan orientasi keusahawanan terhadap prestasi perusahaan herba di Indonesia by Prayudi Harianto