Pengaruh sokongan sosial terhadap kesediaan belajar dan amalan patriotisme dalam kalangan murid sekolah menengah - Parvathy Rajan Naidu (Tanjong Malim, 2022)
Pengaruh sokongan sosial terhadap kesediaan belajar dan amalan patriotisme dalam kalangan murid sekolah menengah by Parvathy Rajan Naidu