Keberkesanan Modul Ulul Albab secara atas talian: satu kajian di Universiti Malaysia Terengganu - Abdul Hanis Embong (Tanjong Malim, 2021)
Keberkesanan Modul Ulul Albab secara atas talian: satu kajian di Universiti Malaysia Terengganu by Abdul Hanis Embong