Penggunaan perwakilan melalui Laci Darab untuk membantu murid tahun dua memahami konsep dan fakta asas darab - Abdul Talib Mohamed Hashim (Tanjong Malim, 2021)
Penggunaan perwakilan melalui Laci Darab untuk membantu murid tahun dua memahami konsep dan fakta asas darab by Abdul Talib Mohamed Hashim