Sejauhmana keberkesanan perlaksanaan sesi apresiasi seni di sekolah menengah dalam pendidikan seni - Mohd Shamsul Nazri Ariffin (Tanjong Malim, 2010)
Sejauhmana keberkesanan perlaksanaan sesi apresiasi seni di sekolah menengah dalam pendidikan seni by Mohd Shamsul Nazri Ariffin