Analisis karya-karya visual Ahmad Shukri Mohamed melalui media campuran dalam konteks seni moden Malaysia - Fairus Ahmad (Tanjong Malim, 2022)
Analisis karya-karya visual Ahmad Shukri Mohamed melalui media campuran dalam konteks seni moden Malaysia by Fairus Ahmad