Kesan intervensi Program Penyatuan Pasukan terhadap efikasi kolektif, kesepaduan pasukan dan kompetensi kejurulatihan atlet hoki remaja - Saiful Bahri Mat (Tanjong Malim, 2022)
Kesan intervensi Program Penyatuan Pasukan terhadap efikasi kolektif, kesepaduan pasukan dan kompetensi kejurulatihan atlet hoki remaja by Saiful Bahri Mat