Apresiasi seni catan mural: satu kajian kes di Sekolah Menengah Kebangsaan Badak, Bachok, Kelantan - Mohd Zulkifli Mat Salleh (Tanjong Malim, 2010)
Apresiasi seni catan mural: satu kajian kes di Sekolah Menengah Kebangsaan Badak, Bachok, Kelantan by Mohd Zulkifli Mat Salleh