Amalan pengajaran berasaskan pembelajaran koperatif dalam mata pelajaran Pendidikan Islam Sekolah Menengah - Jamilah Ahmad (Tanjong Malim, 2022)
Amalan pengajaran berasaskan pembelajaran koperatif dalam mata pelajaran Pendidikan Islam Sekolah Menengah by Jamilah Ahmad