Adaptasi masyarakat terhadap bahaya banjir: kajian kes Kg. Bekalau, Beaufort, Sabah, Malaysia - Adi Jafar (Tanjong Malim, 2021)
Adaptasi masyarakat terhadap bahaya banjir: kajian kes Kg. Bekalau, Beaufort, Sabah, Malaysia by Adi Jafar