Peranan dan cabaran wanita dalam pembangunan produk makanan tradisional untuk program keusahawanan pelancongan berasaskan komuniti: kajian kes Lembah Lenggong, Perak Darul Ridzuan - Fatimah Hassan (Tanjong Malim)
Peranan dan cabaran wanita dalam pembangunan produk makanan tradisional untuk program keusahawanan pelancongan berasaskan komuniti: kajian kes Lembah Lenggong, Perak Darul Ridzuan by Fatimah Hassan