Kehidupan gelandangan bekas banduan dari perspektif Ekologi: kajian kes di Chow Kit, Kuala Lumpur - Mohd Alif Jasni (Tanjong Malim, 2021)
Kehidupan gelandangan bekas banduan dari perspektif Ekologi: kajian kes di Chow Kit, Kuala Lumpur by Mohd Alif Jasni