Pembauran budaya luar dalam Kerangka Kepercayaan Melayu menerusi filem bergenre seram - Hani Salwah Yaakup (Tanjong Malim, 2021)
Pembauran budaya luar dalam Kerangka Kepercayaan Melayu menerusi filem bergenre seram by Hani Salwah Yaakup