Cerita rakyat sebagai simbol kekayaan nilai ketamadunan masyarakat Melayu - Mohd Firdaus Che Yaacob (Tanjong Malim, 2021)
Cerita rakyat sebagai simbol kekayaan nilai ketamadunan masyarakat Melayu by Mohd Firdaus Che Yaacob