Pembangunan Modul Bimbingan Kemurungan Tazkiyah An Nafs ke atas remaja - Megat Marwan Megat Nizar (Tanjong Malim, 2022)
Pembangunan Modul Bimbingan Kemurungan Tazkiyah An Nafs ke atas remaja by Megat Marwan Megat Nizar