Adaptasi keindahan rekabentuk Motif Tradisional menerusi Seni Tekat Benang Emas - Harozila Ramli (Tanjong Malim, 2021)
Adaptasi keindahan rekabentuk Motif Tradisional menerusi Seni Tekat Benang Emas by Harozila Ramli