Perkembangan emosi kanak-kanak menggunakan lagu Didi & Friends - Osman Zaharah (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Perkembangan emosi kanak-kanak menggunakan lagu Didi & Friends by Osman Zaharah,