Prestasi kecergasan fizikal dan pembentukan piawai rujukan kriteria bagi pemain ragbi 16 tahun di sekolah elit dan bukan elit ragbi negeri Perak - Kanaisan Kanapathy (Tanjong Malim, 2010)
Prestasi kecergasan fizikal dan pembentukan piawai rujukan kriteria bagi pemain ragbi 16 tahun di sekolah elit dan bukan elit ragbi negeri Perak by Kanaisan Kanapathy