Hubungan antara tahap kemahiran penaakulan saintifik dan stail pengajaran pensyarah dalam kalangan pelajar matematik di Universiti Pendidikan Sultan Idris - Ibrahim Amalina, Mohd Tajudin Nor (N/A, 2012)
Hubungan antara tahap kemahiran penaakulan saintifik dan stail pengajaran pensyarah dalam kalangan pelajar matematik di Universiti Pendidikan Sultan Idris by Ibrahim Amalina, Mohd Tajudin Nor