Faktor mempengaruhi bekas banduan menjadi gelandangan: kajian kes di Kuala Lumpur - Mohd Alif Jasni (Tanjong Malim, 2021)
Faktor mempengaruhi bekas banduan menjadi gelandangan: kajian kes di Kuala Lumpur by Mohd Alif Jasni