Perubahan sosial: pengaruh media sosial dalam karya seni Bakat Muda Sezaman - Mohd Firdaus Naif Omran Zailuddin (Tanjong Malim, 2021)
Perubahan sosial: pengaruh media sosial dalam karya seni Bakat Muda Sezaman by Mohd Firdaus Naif Omran Zailuddin