Pengvisualan simbol indentiti perniagaan sumpit komuniti Orang Asli - Muhammad Akbar Shah Abdul Manaf (Tanjong Malim, 2021)
Pengvisualan simbol indentiti perniagaan sumpit komuniti Orang Asli by Muhammad Akbar Shah Abdul Manaf