Hubungan antara sikap terhadap pembelajaran Fizik dengan tahap penguasaan Graf Gerakan Linear dalam kalangan pelajar tingkatan 4 dalam daerah Kota Setar - Muhammad Syarifuddin Abd Razak (Tanjong Malim, 2023)
Hubungan antara sikap terhadap pembelajaran Fizik dengan tahap penguasaan Graf Gerakan Linear dalam kalangan pelajar tingkatan 4 dalam daerah Kota Setar by Muhammad Syarifuddin Abd Razak