Peramalan penggunaan tenaga elektrik di Malaysia menggunakan model Holt-Winters - Siti Nur Khairani Che Humaidi (Tanjong Malim, 2023)
Peramalan penggunaan tenaga elektrik di Malaysia menggunakan model Holt-Winters by Siti Nur Khairani Che Humaidi