Kurikulum pendidikan sekolah Melayu era kolonial British, 1900-1957 - Siti Fatimah Nur Ali (Tanjong Malim, 2022)
Kurikulum pendidikan sekolah Melayu era kolonial British, 1900-1957 by Siti Fatimah Nur Ali