Kesan pentadbiran British terhadap pembangunan bandar di negeri Perak - Tuan Waheda Tuan Chik (Tanjong Malim, 2022)
Kesan pentadbiran British terhadap pembangunan bandar di negeri Perak by Tuan Waheda Tuan Chik