Pengaruh minat dalam amalan motivasi terhadap pembelajaran pelajar-pelajar tingkatan empat - Tan, Ai Ling (Tanjong Malim, 2007)
Pengaruh minat dalam amalan motivasi terhadap pembelajaran pelajar-pelajar tingkatan empat by Tan, Ai Ling